diumenge, 11 de novembre del 2007

Galtes de porc amb figues

Ingredients:

6 galtes
30 figues
2 cebes
1 copa de vi ranci
2 alls
6 tomàquets
una mica de farina
1 litre de brou de carn
ol
sal
pebre

En una cassola amb oli calent fregirem les galtes, que prèviament haurem salpebrat, i les reservarem. Remullarem les figues durant 1 hora en aigua freda. Seguidament, una vegada escorregudes, les posarem en remull amb vi ranci una altre estona.
Amb el mateix oli de la cassola preparem una salsa. Fregirem les cebes tallades ben fines, hi afegirem el tomàquets i, finalment, els alls tallats fins. Ho courem tot a foc lent i hi afegirem la farina.
A continuació hi tirem el vi ranci de remullar les figues i ho deixarem reduir. Posem en una cassola el brou i les galtes, tapem la cassola i ho deixem coure a foc lent 20 minuts. Passem la salsa pel colador xinès i l'afegim juntament amb les figues a la cassola. Ho deixarem coure tot fins que les galtes siguin tendres.