diumenge, 11 de novembre del 2007

Conill amb peres

Ingredients:

1 conill i mitg
200g de ceba
200g de pastanaga
50g de porros
25g d'api
650g de peres
alls
8 avellanes
8 ametlles
julivert
pebre
sal
brou de carn
un copeta de vi blanc

Partiu el conill en dotze trossos i poseu-hi sal i pebre negre.
En una cassola amb oli, poseu-hi el conill i deixeu-lo daurar bé una bona estona. Retireu-lo del foc i traieu-lo de la cassola, i poseu amb l'oli que queda, tallats petits - no ratllats-, la pastanaga, la ceba , el porro, l'api i dues peres a trossos, i a més una copeta de vi blanc sec, un litre de brou de carn, una picada i sal, i deixeu-ho bullir 15 minuts. Passeu-ho tot plegat pel colador fi o trituradora.
Un cop passat aquest temps, poseu-ho en una cassola baixa junt amb el conill. Els darrers tres minuts afegiu-hi les quatre peres (sensa cor) que havíeu deixat a part bullint 5 minuts.
Poseu tres trossos de conill en cada plat, una pera al mig i cobriu-ho amb la salsa.