Ingredients.
1 1/2 kg de vedella
1 kg de bolets diversos
1 ceba
1 tomàquet
aigua
sal
8 ametlles
8 avellanes
Si lo que voleu és oferir un plat de qualitat, cal que aneu a compar la vedella sigui llata, jarret o tambè filet de pobre. Si, és clar que és més cara i que amb els anomenats segones sembla el mateix; però per garantir la qualitat del plat cal triar la carn més bona. Bé, vosaltres mateixos.
Posem en una casola amb greix i oli la vedella a talls i la fem enrossir. la retirem i fem un sofregit de ceba tomàquet.
Quan està ben fet, hi tirem la vedell, els bolets i l'aigua, i ho salarem. Ho coem a foc baix una bona hora . En un morter aixafem ametlles, avellanes, all i julivert i seguidament ho incorporem a la cassola.
Si els bolets són frescos i acabats de collir, els enfarinarem lleugerament i els fregirem una mica en una paella per tal que a l'hora de posar-los amb la carn l'espesseeixi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada