Ingredients:
1 pollastre gros
1/2 kg de rossinyols salats
1 ceba
3 tomàquets madurs
1 llesqueta de pa
1 cullarada de farina
all, julivert, 10 amtlles
1/2 got de vi i 1/2 got de ranci
oli, greix i sal
Trossejarem el pollastre i el posarem en una cassola a coure amb oli i greix a parts iguals fins que sigui ben ros. Hi posem una copeta de licor ( mitja de conyac i mitja de vi ranci), una ceba tallada, tres tomàquets madurs i una llesqueta de pa fregida. Tot plegat a de coures lentament.
Agafem els bolets, que el dia abans haurem posat en remull, un mínim de 24 hores, i els rentarem ben nets. Els farem bullir durant cinc minuts, els escorrarem i els fregirem amb una cullarada de farina, all i julivert ben picat. Agafarem la ceba, el tomàquet i la llesca de pa de la cassola i ho passarem pel passapuré. Ho tornem a posar tot a la cassola, amb els bolets, el pollastre i la salsa per tal que faci xup-xup afegint-hi l'aigua corresponent. Quan sigui cuit hi afegirem una picada d'ametlles i un granet 'all.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada