Ingredients:
Una llengua de vedella grossa
200g de cama-secs
20 cebetes petites
2 pastanages
llorer
farigola
sal
pebre
oli
un got de vi negre
La llengua, la posem amb aigua bullint uns dos minuts per tal que després, raspant-la fortament amb un ganivet, li puguem treura facilment la pell dura que la cobreix.
Una vegada neta la col.loquem a la cassola, damunt d'un tou format per mitja ceba, una pastanaga, una fulla de llorer, farigola i també un xic de pebre. Després i tirem la sal corresponent , hi afegim oli i ho fem coure fins que les herbes i els llegums esmentats siguin ben sofregits. A continuació hi afegirem un got de vi negre i quan hagi minvat bastant hi tirarem l'aigua en quantitat suficient fins a cobrir la llengua, i ho deixarem coure.
Quan aquesta sigui cuita i la salsa ben reduïda, passarem tots els llegums pel passapuré, per tal de fer la salsa espessa.
Fem la llengua a talls i els col.loquem en una cassola. Posem la sasa colada per damunt la llengua junt amb els cama-secs prèviament remullats i saltejats i les cebetes sofregides. Deixem que cogui tot uns quinze minuts, ho rectifiquem de sal i ja està a punt per servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada