dimecres, 7 de novembre del 2007

Ànec de bosc amb bolets

Ingredients:

2 ànecs i mitg
600g de bolets desalats
1 ceba gran
1 tomàquet
2 grans d'all i 1 fulla de julivert
1 ametlles
oli, sal i pebre

En una paella amb oli hi posarem l'ànec tallat a trossos petits, salats i empebrats, i el fregirem fins que siguin una mica rossos. Després retirem la carn i en la mateixa paella fem el s osfregit; hi posem la ceba tallada petita i l'anem remenant fins que sigui una mica daurada, tot seguit i afegim el tomàquet i ho deixem coure ben cuit. Quan es comença enganxar a la paella hi posem una mica d'aigua i ho remenem bé perquè es desenganxi, i llavors ho tirem en una cassola, en la qual ja tenim l'ànec i els bolets, que haurem fregit per endevant.
Ho deixem que cogui foc lent tres quarts d'hora, i mentrestant amb le ametlles , els alls i el julivert fem la picada. La tirem a la cassola i ho anem remenant bé. Si hi ha poc caldo, hi tirem una mica més d'aigua i ho deixem coure tres quarts d'hora més, que faci xup-xup. Remenem de tant en tant perquè no s'enganxi i seguidament ja ho podem servir.